TOIMINTATAPA

Rakentajien ja urakoitsijoiden tarvitsema tieto on kirjaimellisesti kiven alla. Meidän tehtävämme on tuoda se esiin. Tästä ovat osoituksena pitkät perinteet, näyttävät referenssit ja lukuisat pitkäaikaiset asiakassuhteet.

Henkilökuntamme on erikoistunut geoteknisen suunnittelun eri osa-alueille siten, että kykenemme palvelemaan kattavasti hyvin vaativien pohjarakennuskohteiden suunnittelussa luonnosvaiheesta toteutuksen loppuun asti. Työntekijöittemme vaativissa kohteissa hankittu kokemus takaa, että suunnittelun ja toteutuksen lähtökohta on luotettava, ja lopputuloksessa päästään optimaaliseen teknis-taloudelliseen ratkaisuun.

Käytössämme on oma ajanmukainen tutkimuskalusto, useita hydraulisia kairausyksiköitä sekä monipuolinen näytteenottolaitteisto. Maanäytteet tutkimme omassa laboratoriossamme.

Rakennushanke on kuin suuri palapeli, jossa jokaisella on paikkansa. Jokaiselle siirrolle on myös oma aikansa. Siksi yhteistyökyky, joustavuus ja asiakaslähtöisyys ovat luonnollinen osa toimintaamme.

Tärkeintä on, että asiakas saa taloudellisesti ja toiminnallisesti parhaan ratkaisun.