Geosuunnittelija

 Täydennämme Insinööritoimisto Pohjatekniikka Oy:n suunnittelutoimialaa ja haemme tiimiimme geoteknistä suunnittelijaa.

Insinööritoimisto Pohjatekniikka Oy on vuonna 1969 perustettu itsenäinen pohjarakennussuunnitteluun keskittynyt n. 40 henkilön yritys, jossa on myös mittaus-, pohjatutkimus- ja ympäristöpuolen toiminnot samassa talossa.


 Tarjoamme monipuolisia tehtäviä geotekniseen suunnitteluun ja tutkimuksiin liittyvissä projekteissa. Hakijalle on tarjolla projekti-insinöörin tai avustavan suunnittelijan tehtäviä omaan tasoon sopivan mukaisesti. Myös kokeneemmalle geosuunnittelijalle on tarjolla projektinjohtotehtäviä erittäin vaativista ja näkyvistä kohteista pieniin yksittäisiin hankkeisiin. Työnkuvasta sovitaan työntekijän osaamisen ja toiveiden mukaan ja työnkuvaa ja työuraa on mahdollista kehittää kokemuksen kasvaessa. Työtehtävät ovat pääasiassa Etelä-Suomen alueella.


 Tarjoamme hyviä ammatillisia kehittymismahdollisuuksia, hyviä työolosuhteita ja mukavia työkavereita helppojen kulkuyhteyksien päässä olevassa toimistossamme Pohjois-Haagassa Helsingissä. Pienen yrityksen etuna meillä suunnittelutyöhön kuulumaton byrokratia on pientä ja tarpeeton kankea säätäminen on vähäistä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää rakennusalan insinööritutkintoa, AutoCAD ja/tai Microstation ohjelmistojen, sekä excel- ja word-ohjelmistojen käyttötaitoja. Arvostamme aiempaa kokemusta geosuunnittelusta ja muista geotekniikkaan liittyvistä tehtävistä sekä ahkeraa ja omatoimista asennetta työntekoon.

 Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi ansioluetteloineen ja

palkkatoiveineen osoitteeseen tapio.ranta-aho@pohjatekniikka.fi otsikolla ”geotekninen suunnittelija työhakemus” 1.2.2022 mennessä.