YMPÄRISTÖINSINÖÖRI


Kehitämme Insinööritoimisto Pohjatekniikka Oy:n ympäristöosastoa ja haemme tiimiimme ympäristöinsinööriä.

 

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä erityisesti pilaantuneisiin maihin liittyvissä projekteissa sekä myös hyötykäyttösuunnittelun parissa. Tehtävä edellyttää kenttävalmiutta valvonta- ja näytteenottotehtävien merkeissä. Tarkempi työnkuva määräytyy työntekijän taitojen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja (word, excel), tiimityöskentelytaitoja, ahkeraa ja omatoimista asennetta työntekoon sekä B-ajokorttia.

 

Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta pilaantuneisiin maihin liittyvistä projekteista, ympäristönäytteenottajan pätevyyttä/sertifikaattia, AutoCAD/Microstation-ohjelmistojen käyttötaitoja sekä muuta ympäristösuunnitteluun liittyvää osaamista. Myös opintonsa juuri päättäneet huomioidaan.

 

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita vapaamuotoinen työhakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen sanna.hodju@pohjatekniikka.fi  tai kari.narvanen@pohjatekniikka.fi otsikolla ”ympäristöinsinööri/ työhakemus” 31.12.2018 mennessä.

OTSIKKO 1